blink

Hansen  Stripperblink.

Stripperblinket blev udviklet, over en årrække, af Kent Andersen fra odense.

Og her er der tale om en ballademager af et blink.Blinket er bøjet således at dens gang i vandet laver utroligt meget ”støj” i form af bølger og vibrationer i vandet. Og denne flaksende gang er en uimodståelig lækkerbisken for ørreder. Se denne demonstration af blinket:

http://www.youtube.com/watch?v=ZKuN_TFKEUE

Stripperblinket fås efterhånden i alverdens farver – deriblandt er der lavet Coca Cola udgave (i de rødhvide farver) som er blevet et ”samlerobjekt” iblandt spinnefiskere.Blinket blev i starten produceret i ”normale” størrelser 7 – 21 gr men pga dens effektivitet blev der også lavet udgaver på ned til 4gr til ul-spinnefiskeri.

Disse lette blink viste sig også effektive efter et bombardaflåd.Stripperblinket har et utal af havørreder på samvittigheden – mange påstår at de ganske enkelt fanger flere ørreder på stripperblink end på et alm blink

Det skal nævnes at man kan ændre blinket´s gang i vandet ved at montere krogen i modsatte ende af blinket – alt efter smag – men begge ”ender” fanger rigtig godt .Stripperblinket har efterhånden også en del rekorder på sit cv – deriblandt Henrik Breinholdt´s Odense Å kæmpe på 9,3 kilo og 90 centimeter som blev fanget i foråret 2010.Stripperén er også et MEGET velfiskende blink til hornfisk, torsk, aborre, og ”u name it”  - skal der fiskes med blink skal stripperen afprøves.

Blinket kan købes hos GO-fishing

Anmeldt af Brian Nielsen 1/5-11

Afiskeri giver:

Snurrebassen fra O.G  paint.

Snurrebassen er en revolutionerende skabning  inden for gennemløbsblink.

Det er et produkt fra vores allesammens O.G paint. Uviklet i Danmark. Støbt i Danmark. Malet i Danmark. Alt i alt MADE I DENMARK !!

Fantastiske kasteegenskaber og en appetitlig flaksende gang i vandet ved alle hastigheder i dit spin.

Blinket er konstrueret så det roterer om sin egen længdeakse, skråt bagud ved alle spinstop. Dette gør blinket til en ren appetizer for havbassen.

Blinket er lavet i størrelser imellem 8gr til 28 gr og med den håndmalede uv maling, er en pris på ca 50,- pr stk måske lige i overkandten. Og dog ! O.G paint har virkelig skabt et mesterstykke inden for gennemløbsblink. Bl.a har O.G paint udviklet en ny lak der ikke skulle ”hæmme” uv-malingen. Og med den korte tid på bagen, som snurrebassen har haft så må man jo formode at det bliver lidt billigere i fremtiden. Men dets fangster er allerede ik til at ta fejl af – selv tyskerne elsker den !

Anmeldt d 27/7-10 af Brian Nielsen, Afiskeri.dk
Afiskeri giver:

Fladbukken.

Fladbukken er designet af bl.a sømmet´s ophavsmand Henry Hansen,

og Fladbukken er ligesom sømmet, og ikke mindst på møn, en storfanger.

Den er er rigtigt velkastende blink, i modvind såvel som medvind.

Fladbukken imiterer en sild og de store havørreder kaldes også for ”sildeædere”. Så hvis man er efter store fedtfinner så er fladbukken et naturligt valg.

Fladbukken er designet således den ”vakler” igennem vandet og selv ved meget langsomt indspinning så kan den holdes meget tæt under overfladen

Personligt har jeg, med fladbukken, fanget tæt på 100 havørreder over 2 sæsoner.

Er man til gennemløbere så er fladbukken et must !

Anmeldt d 18/6-10 af Brian Nielsen, Afiskeri.dk
Afiskeri giver:

Flipper m/reflexfolie

Flipper er topfanger af laks, havørred, hornfisk, makrel, torsk og sej m.fl. Det slanke blink er en glimrende tobisimitation, der fisker bedst ved hurtig indspinning. Ved put and take fanges der en hel del regnbueørred på dette blink. Flipper har den unikke egenskab at det rotere når det synker
Anmeldt i uge 25
Afiskeri giver:

Pool blinket.
En Nordjysk hemmelighed - Pool blinket har igennem flere år været storfanger i det Nordjyske, og har mange havørreder, laks og steelheads på samvittigheden. Blinke findes i alle størrelser fra 7-28 gram, så det er også muligt for dig, at finde lige netop den størrelse der passer bedst til dit fiskeri. Prøv de tynde 7 og 10 grams udgaver til P&T-fiskeri eller opstrøms spin i åen.
Anmeldt i uge 21-2009
Afiskeri giver:

ABU Atom er et hypereffektivt blink, der fanger fisk under de mest forskelligartede forhold.

Det brede og bølgeformede blink giver en langsom og vaklende gang, som især gedder og aborrer ikke kan stå for.

Ingen tvivl om disse blink er med i superligaen som storfanger, men vælg meget efter forholdene i farvevalget af blinket. De mørke er meget fangende i uklart vand.

Anmeldt i uge 12-2009

Afiskeri giver:

Møresilda

En velkendt storfanger med et utal af fisk på samvittigheden.
Møresilda er med sin strømlinede form og fine bevægelser et fremragende blink til både kyst, sø, å og elv.

Set til 20 kr.

Afiskeri giver:

Luhr-Jensen Krocodile

Luhr-Jensen har produceret lakse- og ørredblink igennem en menneskealder. Krocodile, og Krocodile Stubby er små klassiske ørredblink, enkle i deres udformning, effektiv i deres gang, og med en hamret overflade som reflekterer lyset i alle retninger! Et oplagt valg til havørred- og bækørredfiskeri i åen, eller til P&T fiskeren der vil prøve noget nyt og effektivt, som ørrederne ikke har set før.

Set til 37 kr.

Afiskeri giver:

Flipper.

Flipper er topfanger af laks, havørred, hornfisk, makrel, torsk og sej m.fl. Det slanke blink er en glimrende tobisimitation, der fisker bedst ved hurtig indspinning.

Set til en pris på 21 kr.

Afiskeri giver:

Jensen tobis

Blinket er en klassiker, der bør vare med i dit fiske sortiment. Det har mange fisk på sit cv, og kan anbefales til havørred, hornfisk og makrel.

Vejlende pris 40 kr.

Afiskeri giver: